EditTestamenti2
klieshe
 
Faqja Kryesore Jetëshkrimi Fotoalbumi Librat Kontakti
 

 

Film dhe teatër

 

Gërsheti i luftërave Këshilltarët Tana
Gërsheti i luftërave Këshilltarët Tana
     
Rrugicat që kërkonin diell 1 Rrugicat që kërkonin diell 2 Fije që priten
Rrugicat që kërkonin diell - pjesa 1 Rrugicat që kërkonin diell - pjesa 2 Fije që priten
     
Operacioni zjarri Zonja nga qyteti
Nata e parë e lirisë Operacioni zjarri Zonja nga qyteti
     
Një shoqe nga fshati Vendimi Lulëkuqet mbi mure
Një shoqe nga fshati Vendimi Lulëkuqet mbi mure
     
a, b, c... zh Ata ishin katër Balonat
a,b,c...zh Ata ishin katër Balonat
Beni ecën vetë Binarët Botë e padukshme
Beni ecën vetë Binarët Botë e padukshme
Brazdat Dëshmorët e monumenteve Detyrë e posaçme
Brazdat Dëshmorët e monumenteve Detyrë e posaçme
Dita e parë e emërtimit Edhe kështu edhe ashtu Ëndërr për një karrige
Dita e parë e emëretimit Edhe kështu edhe ashtu Ëndërr për një karrige
Epoka para gjyqit Era e ngrohtë e thellësive Fjalë pa fund
Epoka para gjyqit Era e ngrohtë e thellësive Fjalë pa fund
Flutura në kabinën time Furtuna Gëzhoja e vjetër
Flutura në kabinën time Furtuna Gëzhoja e vjetër
Gjeneral gramafoni Gjurma Guximtarët
Gjeneral gramafoni Gjurma Guximtarët
Halili e Hajrija Historiani dhe Kameleonët Horizonte të hapura
Baleti "Halili e Hajrija" Historiani dhe kameleonët Horizonte të hapura
I paharruari I teti në bronx Ilegalët
I paharruari E re I teti në bronx E re Ilegalët

 

 

 

Letrat e lexuesve
E re Arkivi E re