EditTestamenti2
klieshe
 
Faqja Kryesore Jetëshkrimi Fotoalbumi Librat Kontakti

 

Shqipëria sot

 

16 Tetori
16 Tetori

 

Programi i Partisë Komuniste të Shqipërisë - sot pdf
Statuti i Partisë Komuniste të Shqipërisë - sot pdf
Përse i janë mirënjohës historia kombëtare dhe populli shqiptar Enver Hoxhës pdf
Sali Berisha e përqafoi hapur rrugën fashiste të Ahmet Zogut! pdf
Rehabilitimi dhe mbështetja e fashizmit është krim dhe vepër penale ndërkombëtare - nga Prof. Dr. Mehdi Hyseni pdf
E majta shqiptare dhe e Majta e Shqipërisë - nga Koço Danaj pdf
Shitja e energjisë - darka sekrete e Damir Fazlliç - gazeta "Shekulli" pdf
Enver Hoxha - krenaria e kombit shqiptar - prof. Skënder Karaçica pdf
Qeveria vret popullin! - Deklarata politike e PK të Shqipërisë pdf
Qosja për krizën aktuale në Shqipëri, Berishën e Kadarenë pdf
Vdiq Ramiz Alia pdf
Raport i KQ të PK të Shqipërisë në Kongresin e 14-të E re pdf

 

 

 

 

 

 

Letrat e lexuesve
E re Arkivi E re