EditTestamenti2
klieshe
 
Faqja Kryesore Jetëshkrimi Fotoalbumi Librat Kontakti

 

Rilindja dhe 28 Nëntori 1912

 

RROFTË BASHKIMI YNË KOMBËTAR!

Shqipëri e bashkuar

Dëgjo himnin kombëtar
Dëgjo

 

 

Ja pse s'e ngritëm flamurin në Durrës- Ismail Qemali  
- Lidhja Shqiptare e Prizrenit, moment kurcial në historinë heroike të popullit tonë pdf
- 28 Nëntori, dita e bashkimit të popullit shqiptar kundër zaptuesit fashistE re pdf
   

 

 

 

Letrat e lexuesve
E re Arkivi E re