EditTestamenti2
klieshe
 
Faqja Kryesore Jetëshkrimi Fotoalbumi Librat Kontakti

 

Lufta e Dytë Botërore - LDB

 

- Direktivat e Internacionales Komuniste dhe Lufta Nacionalçlirimtare (nga vepra 1)E re pdf
- Mbi situatën politike nga Rezolucioni i Mbledhjes së grupeve kryesore komuniste të Shqipërisë për krijimin e Partisë (nga vepra 1)E re pdf
   
   
   
   

 

 

 

 

 

 

Letrat e lexuesve
E re Arkivi E re