klieshe


Me rastin e 100 vjetorit të lindjes së
ENVER HOXHËS

Foto nga Akademia në Prishtinë kushtuar Enver Hoxhës

pdf Veç ditëlindje ka për Enver Hoxhën!  
pdf Gëzuar 100 vjetori, i pavdekshmi Enver Hoxha!  
pdf Kërkesë e Klubit Politik “Afrim Zhitia”  
pdf Enver Hoxha për Kosovën Ismet Sylejmani
pdf Enver Hoxha ishte shqiptar i madh Hydajet Hyseni
pdf Heshtja për Enver Hoxhën po thyhet! Shpati
pdf Ilir Hoxha nuk lejohet të hyjë në shtëpinë e të atit  
pdf Enver Hoxha përkujtohet i ndarë  
pdf
Shënimi i 100-vjetorit të lindjes së Enver Hoxhës në Prishtinë sfidoi mendjet e robëruara dhe të harlisura të titizmit
Radio Kosova e Lirë
pdf Letër përshëndetëse Klubit "Afrim Zhitia"  
pdf Përse i janë mirënjohës historia kombëtare dhe populli shqiptar Enver Hoxhës Hysni Milloshi
pdf Enver Hoxha është si një mal i madh Intervistë e
imagjinuar me
Ismail Kadare
pdf Enver Hoxha komisar e komandant i UNÇSH shkëlqeu si strateg i madh ushtarak në Luftën e Dytë Botërore Gjon Gjergji
Anëtar i Byrosë
Politike të PKSH
pdf Fjala e Muharrem Xhafës, sekretar i PKSH  
pdf Fjale e prof. Remzi Hasani nga Kosova  
pdf Përshëndetje e PK Revolucionare Turke Mehmet Ozer
pdf Përshëndetje e PK të Brazilit Bernando Jofili
pdf Përshëndetje e Kolektivit Militant Komunist të Francës Bruno Morand
pdf Përshëndetje e PP të Belgjikës Vim Kenis
pdf Përshëndetja e PK të Spanjës Raul Marko
pdf Përshëndetje e PK Greke Jorgo Havatzas
pdf Fjala e prof. Muhamet Mehmetit tek varri i shokut Enver  
pdf Përjetë ditëlindje Enver Hoxha Qemal Cicollari
pdf Miting i PKSH në sheshin Çerçiz Topulli, Gjirokastër