EditTestamenti2
klieshe
 
Faqja Kryesore Jetëshkrimi Fotoalbumi Librat Kontakti

 

kthehu në fillim

back  

 

 

Këngë e valle popullore dhe folklorike

 

Valle instrumentale
Valle instrumentale
N'Dardani bjen një tupan
N'Dardani bjen një tupan
Azem Galica
Azem Galica
Sefë Kosharja
Sefë Kosharja
Jakup Ferri
Jakup Ferri
Djemtë e Lumës
Djemtë e Lumës
Marshi i UÇ-së
Marshi i UÇ-së
Hajredin Pasha
Hajredin Pasha
Kendon grykholla Kendon grykholla
Të luftojmë për atdhe Të luftojmë për atdhe
Ku ra gjoka lulon toka Ku ra gjoka lulon toka
Shkurte Vata Shkurte Vata
Ku ka kenge qe e merr kete burre Ku ka kenge qe e merr kete burre
Kenge per Vasil Shanton Kenge per Vasil Shanton
Besa Besa
Shqipni jelek me plumba Shqipni jelek me plumba
Lufta e Albulenes Lufta e Albulenes
Jetë të gjatë flamur e shqipe Jetë të gjatë flamur e shqipe
Isa Boletini Isa Boletini

 

 

 

 

Letrat e lexuesve
E re Arkivi E re