EditTestamenti2
klieshe
 
Faqja Kryesore Jetëshkrimi Fotoalbumi Librat Kontakti

 

kthehu në fillim

back  

 

 

Këngë argëtuese

 

Kolazh Ema Qazimi
Kolazh
Kujtimet e studentit Kujtim Prodani
Kujtimet e studentit
Kur këndoj Marisa Lilo
Kur këndoj
Moj e bukura Shqipëri Vaçe Zela
Moj e bukura Shqipëri
Fëmija i parë Vaçe Zela
Fëmija i parë
Te rrapi në Mashkullore Arta Babaramo
Te rrapi në Mashkullore
Motrës sime Bashkim Alibali
Motrës sime
Dhuratë për ditëlindjen Burbuçe Rada
Dhuratë për ditëlindjen
Mësuesi i parë Dhimitër Dushi
Mësuesi i parë
Rinia ime Ema Qazimi
Rinia ime
Zemërzjarrta Ema Qazimi
Zemërzjarrta
Gjurmë të arta Ema Qazimi
Gjurmë të arta
Këngët e rinisë Gramoz Burba
Këngët e rinisë
Vajza me trëndafil Jolanda Dhamo
Vajza me trëndafil
Kënga e nënës Kozma Dushi
Kënga e nënës
Rritim jetën tonë Liljana Kanina
Rritim jetën tonë
Zjarri i trimerise Liljana Kanina
Zjarri i trimerise
Kompozitori dhe fëmija Luan Zhegu
Kompozitori dhe fëmija
Mesnatë Marina Grabovari
Mesnatë
Nje zambak i bardh mbi gur
Nje zambak i bardh mbi gur
Drita e kongreseve Drita e kongreseve
Vatra e gjithe Shqiperise Vatra e gjithe Shqiperise
Vajzat e fshatit tim Vajzat e fshatit tim
Nene e moj Nene e moj
Te me rritesh per Shqiperine Te me rritesh per Shqiperine
Kenget e popullit tim Kenget e popullit tim
Pragu i vegjelise Pragu i vegjelise
Moj vajza gjirokastrite Moj vajza gjirokastrite
T'i më ke braktisur Eli Fara T'i më ke braktisur
Ti u zbardhe gjyshja ime Vaçe Zela Ti u zbardhe gjyshja ime
Kur jam pranë teje Vaçe Zela Kur jam pranë teje
Kur çelin mimozat Vaçe Zela Kur çelin mimozat
Fëmija i parë (version tjetër) Fëmija i parë
Moj e bukura ShqipëriVaçe Zela Moj e bukura Shqipëri

 

 

 

Letrat e lexuesve
E re Arkivi E re