EditTestamenti2
klieshe
 
Faqja Kryesore Jetëshkrimi Fotoalbumi Librat Kontakti

 

LIBRAT

 

vepratDitarLibra për Enver HoxhënLibra klasikëtLibra të tjerëDitarPPSH Dokumenta kryesore

.

 

Në vend të testamentit
Enver Hoxha Kosova është Shqipëri
Teoria e revolucionit
Enver Hoxha Kur lindi Partia
Në vend të testamentit
Kosova është Shqipëri
Teoria e revolucionit Kur lindi Partia
Për arsimin dhe edukatën Kur u hodhën themelet e Shqipërisë së re Titistët Raporte e fjalime
Mbi arsimin
dhe edukatën
Kur u hodhën theme-
let e Shqipërisë së re
Titistët Raporte e fjalime
1976 - 1977
Kundër revizionizmit modern Për gruan Tërmeti lëkund malet por jo shqiptarin Raport në Kongresin e VIII të PPSH
Kundër revizionizmit modern Për gruan Tërmeti lëkund malet por jo shqiptarin Raport në kongresin e VIII të PPSH
Vite të vegjëlisë Letra të zgjedhura 1 Letra të zgjedhura 2 Letra të zgjedhura 3
Vite të vegjëlisë Letra të zgjedhura 1 Letra të zgjedhura 2 Letra të zgjedhura 3
Historia e PPSH Letër e panjohur e Enver Hoxhës mbi Kosovën Hrushovianët Raporte e fjalime 1976-1977
Historia e Partisë së Punës të Shqipërisë Letëre panjohur mbi Kosovën Hrushovianët Raporte e fjalime
1976 - 1977
Mes njerëzve të thjeshtë baraka e nushajve Tregues për veprat e shokut Enver Hoxha  
Mes njerëzve të thjeshtë

Baraka e Nushajve

E re E re
Tregues për veprat e shokut Enver Hoxha