klieshe

 

"Mes njerëzve të thjeshtë"

 

Mes njerëzve te thjeshtë

 

- Parathënie
- Baraka e Nushajve
pdf
- Tre komunistë legjendarë
- Shtëpia e ilegalëve
pdf
- Mëma e komunistit
- Një nga bazat tona ilegale (Adem e Sabrije Osmani)
- Disa kujtime për Tefta Tashkon dhe vëllezërit e saj Gaqon e Alekon
pdf
- Biri i Mokrës trime, Reshit Çollaku
- Shmili, baza jonë ilegale
- Nënë Zyhraja
pdf
- Dera e Ali Dishës u çel për Partinë
- Zemra e popullit është e gjerë dhe e pafund
- Gjëmon Babja
pdf
- Zemrën top, Jaho Kalia
- Nëpër Shpatin heroik
- Kasollja e Galigatit
- Në Kishtë, te patrioti File Musai
- Udhërrëfyesi nga Gopeshi
- Përmbajtja
pdf