klieshe

 

Libra për ENVER HOXHËN

 

Enver Hoxha në këngët e popullit

Heroi që bëri epokë

Babai im

Jeta ime me Enverin

Enver Hoxha
në këngët e popullit

Heroi që bëri epokë

Babai im Jeta ime
me Enverin
Populli e Partia, thesaret më të mëdha Me popullin, mes shokëve Gju më gju me popullin
Populli e partia thesaret më të mëdha Me popullin, mes shokëve Gju më gju me popullin
Enver Hoxha, jeta dhe vepra      
Enver Hoxha -
jeta dhe vepra