klieshe

 

Me rastin e përkujtimit të 100-vjetorit të lindjes
së kolosit të kombit - Enver Hoxha
,
organizuar në Prishtinë

 

Salla e Kuqe në Prishtinë para se të fillojë akademia përkujtimore për Enver Hoxhën Salla e Kuqe në Prishtinë para se të fillojë akademia përkujtimore për Enver Hoxhën
Salla e Kuqe në Prishtinë para se të fillojë akademia përkujtimore për Enver Hoxhën Salla e Kuqe në Prishtinë para se të fillojë akademia përkujtimore për Enver Hoxhën Ismet Sylejmani duke bërë hapjen e akademisë kushtuar Enver Hoxhës
Ismet Sylejmani duke lexuar fjalën e rastit në akademinë kushtuar Enver Hoxhës Duke nderuar kujtimin për bacë Enverin Duke nderuar kujtimin për bacë Enverin
Ismet Sylejmani duke lexuar fjalën e rastit në akademinë kushtuar Enver Hoxhës Duke nderuar kujtimin për bacë Enverin Duke nderuar kujtimin për bacë Enverin
Ismet Sylejmani duke lexuar fjalën e rastit në akademinë kushtuar Enver Hoxhës Një kosovar me portretin e Enver Hoxhës Ramiz Alia duke folur në akademinë kushtuar Enver Hoxhës
Ismet Sylejmani duke lexuar fjalën e rastit në akademinë kushtuar Enver Hoxhës Një kosovar me portretin e Enver Hoxhës Ramiz Alia duke folur në akademinë kushtuar Enver Hoxhës
Ramiz Alia duke folur në akademinë kushtuar Enver Hoxhës Duke duartrokitur dhe brohoritur për bacë Enverin Duke duartrokitur dhe brohoritur për bacë Enverin
Ramiz Alia duke folur në akademinë kushtuar Enver Hoxhës Duke duartrokitur dhe brohoritur për bacë Enverin Duke duartrokitur dhe brohoritur për bacë Enverin
Duke dëgjuar fjalën e djalit të madh të Enver Hoxhës, Ilirit Duke përshëndetur djalin e Enver Hoxhës, Ilir Hoxhën Ilir Hoxha duke folur para pjesëmarrësve
Duke dëgjuar fjalën e djalit të madh të Enver Hoxhës, Ilirit Duke përshëndetur djalin e Enver Hoxhës, Ilir Hoxhën Ilir Hoxha duke folur para pjesëmarrësve
Hydajet Hyseni duke përuruar Ilir Hoxhën për fjalën e mbajtur Ismet Sylejmani duke përshëndetur Ilir Hoxhën Hydajet Hyseni në mesin e pjesëmarrësve të akademisë kushtuar Enver Hoxhës
Hydajet Hyseni duke përuruar Ilir Hoxhën për fjalën e mbajtur Ismet Sylejmani duke përshëndetur Ilir Hoxhën Hydajet Hyseni në mesin e pjesëmarrësve të akademisë kushtuar Enver Hoxhës
Ilir Hoxha në lokalet e Klubit Politik "Afrim Zhitia" duke ngritur dolli Ilir Hoxha me babain e dëshmorit të kombit Afrim Zhitia, bacën Osman Ilir Hoxha me Ismet Sylejmanin në lokalet e Klubit Politik "Afrim Zhitia"
Ilir Hoxha në lokalet e Klubit Politik "Afrim Zhitia" duke ngritur dolli Ilir Hoxha me babain e dëshmorit të kombit Afrim Zhitia, bacën Osman Ilir Hoxha me Ismet Sylejmanin në lokalet e Klubit Politik "Afrim Zhitia"
Ismet Sylejmani njofton Ilir Hoxhën për jetën dhe veprën e dëshmorit Afrim Zhitia Ilir Hoxha duke lënë përshtypjet e tija në librin e vizitorëve në Klubin Politik "Afrim Zhitia" Ismet Sylejmani dhe Ilir Hoxha
Ismet Sylejmani njofton Ilir Hoxhën për jetën dhe veprën e dëshmorit Afrim Zhitia Ilir Hoxha duke lënë përshtypjet e tija në librin e vizitorëve në
Klubin Politik "Afrim Zhitia"
Ismet Sylejmani dhe Ilir Hoxha
Sylë Zhitia dhe Ilir Hoxha Baca Osman Zhitia, babai i dëshmorit Afrim Zhitia, me Ilir Hoxhën në lokalet e Klubit Politik "Afrim Zhitia" Pllakati
Sylë Zhitia dhe Ilir Hoxha Baca Osman Zhitia, babai i dëshmorit Afrim Zhitia, me Ilir Hoxhën në lokalet e Klubit Politik "Afrim Zhitia"