EditTestamenti2
klieshe
 
Faqja Kryesore Jetëshkrimi Fotoalbumi Librat Kontakti

 

kthehu në fillim

back  

 Foto familjare

 

Gjyle Hoxha,Nëna e Enver Hoxhës Halil Hoxha,Babai i Enver Hoxhës Hysen Hoxha,xhaxhai i Enver Hoxhës
Gjyle Hoxha,
Nëna e Enver Hoxhës
Halil Hoxha,
Babai i Enver Hoxhës
Hysen Hoxha,
xhaxhai i Enver Hoxhës
Shtëpia e lindjes së Enver Hoxhës Dhoma e lindjes së Enver Hoxhës
Shtëpia e lindjes së Enver Hoxhës Dhoma e lindjes së Enver Hoxhës
Pjesëmarrësit e mbledhjes së Pavarësisë në Vlorë 1912 Enver Hoxha me familjen, më 1926
Pjesëmarrësit e mbledhjes së Pavarësisë në Vlorë 1912 Enver Hoxha me familjen, më 1926
Enver Hoxha me familjen në Gjirokastër, më 1933 Me motrën Sanije, 1933 Me nipin dhe Fahrijen në Bari Enver Hoxha, dhjetor 1944, në vitin e parë të lirisë
Enver Hoxha me familjen në Gjirokastër, më 1933 Me motrën Sanije, 1933 Me nipin dhe Fahrijen në Bari Nexhmije Xhuglini Enver Hoxha,
dhjetor 1944, në vitin e parë të lirisë
1945 Enver Hoxha me fëmijët e tij Enver Hoxha me familjen e tij
1945 Enver Hoxha me
fëmijët e tij
Enver Hoxha me familjen e tij
Duke peshkuar, 1959 Çaste pushimi, 1962
Duke peshkuar, 1959 Çaste pushimi, 1962
Në malin e Dajtit, 1964 Në Llogora, gusht 1969 Vlorë, 1969
Në malin e Dajtit, 1964 Në Llogora, gusht 1969 Vlorë, 1969
Në Karaburun, janar 1972 Në Llogora, gusht 1969 Natën nëpër rrugët e Gjirokastrës, maj 1969 Në Valbonë, qershor 1970
Në Karaburun, janar 1972 Në Llogora, gusht 1969 Natën nëpër rrugët e
Gjirokastrës,
maj 1969
Në Valbonë,
qershor 1970
Çast pushimi, 1972 Duke shetitur në malin e Dajtit Çast pushimi në malin e Dajtit Dhjetor 1973
Çast pushimi, 1972 Duke shetitur në malin
e Dajtit

Çast pushimi në malin
e Dajtit

Dhjetor 1973
Në bibliotekën e shtëpisë Me vajzën Pranverën
Në bibliotekën e shtëpisë Me vajzën Pranverën  
Me nipërit dhe mbesat, 1977 Vizitë në një familje gjirokastrite, mars 1978
Me nipërit dhe mbesat, 1977 Vizitë në një familje gjirokastrite, mars 1978
Çaste pune, 1978 Duke lexuar gazetën, shtator 1981 Me nipërit në krah me mbesën
Çaste pune, 1978 Duke lexuar gazetën, shtator 1981 Me nipërit në krah me mbesën
Një mbesë i fshinë këpucët Në mesin e fëmijëve dhe nipërve e mbesave 1983
Një mbesë i fshinë këpucët Në mesin e fëmijëve dhe
nipërve e mbesave
1983
Me motrat Sanijen dhe Haxhën Me djalin Ilirin dhe nipin e porsalindur Me famljen e Sokolit
Me motrat Sanijen dhe Haxhën Me djalin Ilirin dhe nipin e porsalindur Me famljen e Sokolit
Yllka, ju jeni vetë e ardhmja! Janar 1985 Çaste pune
Yllka, ju jeni vetë e ardhmja! Janar 1985 Çaste pune
Me djalin Sokolin Me një mbesë të tij 6 prill 1985
Me djalin Sokolin Me një mbesë të tij 6 prill 1985
Duke vallëzuar me fatosët e Sarandës, mars 1978 Në Drilon Enver Hoxha me nënën e tij, Tiranë, 16 tetor 1966
Duke vallëzuar me fatosët e Sarandës, mars 1978 Në Drilon Enver Hoxha me nënën e tij, Tiranë,
16 tetor 1966
   
 

 

 

 

 

 

Letrat e lexuesve
E re Arkivi E re