EditTestamenti2
klieshe
 
Faqja Kryesore Jetëshkrimi Fotoalbumi Librat Kontakti
 

 

kthehu në fillim

back  Burrë shteti

 

Enver Hoxha duke përuruar urën e rindërtuar, 1945 Enver Hoxha duke inaugurua tharjen e kënetës së Maliqi Vendi i shkatërruar nga lufta

Enver Hoxha duke përuruar urën e rindërtuar, 1945

Enver Hoxha duke inaugurua tharjen e kënetës së Maliqit

Vendi i shkatërruar nga lufta

Vendi i shkatërruar nga lufta
Vendi i shkatërruar nga lufta
Vendi i shkatërruar nga lufta
Duke filluar punën në vendin e çliruar

Vendi i shkatërruar nga lufta

Vendi i shkatërruar nga lufta

Vendi i shkatërruar nga lufta

Duke filluar punën në vendin e çliruar

Enver Hoxha duke folur në Kongresin e Parë të Frontit Demokratik, gusht 1945
Masa e popullit duke përcjellur punimet e Kongresit të Parë të Frontit Demokratik
Të gatshëm për rindërtimin e vendit të shkatërruar nga lufta

Enver Hoxha duke folur në Kongresin e Parë të Frontit Demokratik, gusht 1945

Masa e popullit duke përcjellur punimet e Kongresit të Parë të Frontit Demokratik

Të gatshëm për rindërtimin e vendit të shkatërruar nga lufta

Me forcën e krahut në ndërtimin e Shqipërisë së Re Me forcën e krahut në ndërtimin e Shqipërisë së Re Me forcën e krahut në ndërtimin e Shqipërisë së Re

Me forcën e krahut në ndërtimin e Shqipërisë së Re

 

Me forcën e krahut në ndërtimin e Shqipërisë së Re Me forcën e krahut në ndërtimin e Shqipërisë së Re
Enver Hoxha në Gorë të Lushnjës duke ndarë tapitë e tokës Enver Hoxha në Gorë të Lushnjës duke ndarë tapitë e tokës
Enver Hoxha në Gorë të Lushnjës duke ndarë tapitë e tokës Enver Hoxha në Gorë të Lushnjës duke ndarë tapitë e tokës
Enver Hoxha në Gorë të Lushnjës duke ndarë tapitë e tokës Dhoma në shtëpinë e Enver H. Enver Hoxha dhe Nexhmije Hoxha - 1945
Enver Hoxha në Gorë të Lushnjës duke ndarë tapitë e tokës Dhoma në shtëpinë e Enver H. ku disa vite pas çlirimit u mbajtën mble-dhjet e Byrosë Politike Enver Hoxha dhe Nexhmije Hoxha - 1945
Shtëpia ku jetoi dhe punoi Enver Hoxha gjatë viteve 1945 - 1973 Omer Nishani, kryetar i KANÇ duke e dekoruar Enver Hoxhën me urdhërin "Heroi i popullit" Duke folur në Asamblenë Kushtetuese, 11 Janar 1946
Shtëpia ku jetoi dhe punoi Enver Hoxha gjatë viteve 1945 - 1973 Omer Nishani, kryetar
i KANÇ duke e dekoruar Enver Hoxhën me urdhërin "Heroi i popullit"
Duke folur në Asamblenë Kushtetuese, 11 Janar 1946
Duke shkuar në Asamblenë Kushtetuese , 11.01.1946 Masat popullore Pas tubimit me rastin e një vjetorit të çlirimit, nëntor 1945
Duke shkuar në Asamblenë Kushtetuese , 11.01.1946 Masat popullore duke përcjellur punimet e Asamblesë Kushtetuese me rastin e shpalljes së Republikës së Shqipërisë, 11.01.1946 Pas tubimit me rastin e një vjetorit të çlirimit, nëntor 1945
Enver Hoxha duke folur në Konferencën e Paqes në Paris, shtator 1946 Enver Hoxha me delegacionin shqiptar në Konferencën e Paqes në Paris, shtator 1946 Enver Hoxha duke folur në aeroportin e Tiranës
Enver Hoxha duke folur në Konferencën e Paqes në Paris, shtator 1946 Enver Hoxha me delegacionin shqiptar në Konferencën e Paqes në Paris, shtator 1946 Enver Hoxha duke folur në aeroportin e Tiranës pas kthimit nga Parisi, shtator 1946
Mirë se erdhe, o bir! - Me nënat e dëshmorëve, Kuç, tetor 1947 Mallakastër, shtator 1947 Biri i popullit me popullin

Mirë se erdhe, o bir! - Me nënat e dëshmorëve, Kuç, tetor 1947

Mallakastër, shtator 1947 Biri i popullit me popullin, Drashovicë, korrik 1947
Enver Hoxha me një grup fëmijësh natën e vitit të ri 1947 Enver Hoxha duke folur para popullit Me Stalinin, Moskë, korrik 1947
Enver Hoxha me një grup fëmijësh natën e vitit të ri 1947 Enver Hoxha duke folur para popullit në sheshin e Çerçiz Topullit në Gjirokastër, tetor 1947 Me Stalinin, Moskë, korrik 1947
V. Molotov pret Enver Hoxhën Enver Hoxha me Stalinin Populli duke pritur Enver Hoxhës pas kthimit nga Moska
V. Molotov pret Enver Hoxhën në aeroportin e Moskës, korrik 1947 Enver Hoxha me Stalinin
në një stadion të Moskës
me rastin e një manifestimi sportiv
Populli duke pritur Enver Hoxhës pas kthimit nga Moska, korrik 1947
Enver Hoxha duke bërë homazhe në mauzoleun Enver Hoxha duke bërë homazhe te Lenini
Enver Hoxha duke bërë homazhe në mauzoleun "V. I. Leni" në Moskë, mars 1949 Enver Hoxha duke bërë homazhe te Lenini
Enver Hoxha me Gjergj Dimitrovin Enver Hoxha me Gjergj Dimitrov
Enver Hoxha me Gjergj Dimitrovin, Sofje,
dhjetor 1947
Enver Hoxha me Gjergj Dimitrov gjatë
vizitës në Bullgari
 
Në shtëpinë ku u themelua Partia Komuniste e Shqipërisë
Enver Hoxha duke shkuar në Kongresin e I-rë të PKSH, 8 Nëntor 1948
Enver Hoxha duke mbajtur raportin mbi punën e KQ në Kongresin e I-rë të PKSH-së, 8 Nëntor 1948
  Në shtëpinë ku u themelua Partia Komuniste e Shqipërisë, nëntor 1948 Enver Hoxha duke shkuar në Kongresin e I-rë të PKSH,
8 Nëntor 1948
Enver Hoxha duke mbajtur raportin mbi punën e KQ në Kongresin e I-rë të
PKSH-së, 8 Nëntor 1948
Enver Hoxha në mesin e elektoratit të zonës 108 Komandanti Enver Hoxha duke inpektuar kufinjtë në zonat juglindore të atdheut Enver Hoxha në bisedë me ushtarin e plagosur gjatë luftime-ve me monarko Enver Hoxha me rastin e inaugurimit të hekuru-dhës Tiranë-Durrës
Enver Hoxha në mesin e elektoratit të zonës 108 në Tiranë, maj 1950 Komandanti Enver Hoxha duke inpektuar kufinjtë në zonat juglindore të atdheut Enver Hoxha në bisedë me ushtarin e plagosur gjatë luftime-ve me monarko- fashi-stët grekë, gusht 1949 Enver Hoxha me rastin e inaugurimit të hekuru-dhës Tiranë-Durrës, shkurt 1949
Enver Hoxha në mes të popullit me rastin e inaugurimit të hekurudhës Tiranë-Durrës
Me rastin e hapjes së tri institucionerve të para të arsimit të lartë
Enver Hoxha inauguron hidrocentralin 'Lenin'
Enver Hoxha në mes të popullit me rastin e inaugurimit të hekurudhës Tiranë-Durrës, shkurt 1949

Me rastin e hapjes së tri institucionerve të para të arsimit të lartë, nëntor 1951

Enver Hoxha inauguron hidrocentralin 'Lenin',
27 nëntor 1951
Pas tharjes së kënetës së Maliqit, tetor 1950 Enver Hoxha në kombinatin e tekstilit "Stalin" Enver Hoxha duke mbajtur raportin e KQ në Kongresin e II-të të PKSH-së
Pas tharjes së kënetës së Maliqit, tetor 1950 Enver Hoxha në kombinatin e tekstilit "Stalin", nëntor 1951 Enver Hoxha duke mbajtur raportin e KQ në Kongresin e II-të të PKSH-së, 31.03.1952
Enver Hoxha në konferencën e bujqëve të dalluar Enver Hoxha në mesin e delegatëve në Konferencën Kombëtare të punëtorëve Enver Hoxha me drejtuesit ushtarak me rastin e ditës së ushtrisë
Enver Hoxha në konferencën e bujqëve të dalluar Enver Hoxha në mesin e delegatëve në Konferencën Kombëtare të punëtorëve në uzinën mekanike të traktorëve, mars 1954 Enver Hoxha me drejtuesit ushtarak me rastin e ditës së ushtrisë, 10.07.1954
Enver Hoxha në një pushim të konferencës me punëtorët e pambukut Enver Hoxha duke folur në mitingun përkujtimor për Stalinin
Enver Hoxha në një pushim të konferencës me punëtorët e pambukut Enver Hoxha duke folur në mitingun përkujtimor për Stalinin, 8.03.1953
Enver Hoxha e Hysni Kapo duke vënë kurorë lulesh tek monumenti i Stalinit në Tiranë Mitingu përkujtimor në Tiranë me rastin e vdekjes së Stalinit Enver Hoxha 1950
Enver Hoxha e Hysni Kapo duke vënë kurorë lulesh tek monumenti i Stalinit në Tiranë, mars 1953 Mitingu përkujtimor në Tiranë me rastin e vdekjes së Stalinit, 8.03.1953 Enver Hoxha 1950
Enver Hoxha në Vlorë, me rastin e 45 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë
Tetor 1958, para kooperativistëve të Starovës, Berat Enver Hoxha në Vlorë, me rastin e 45 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë, 28 Nëntor 1957
Enver Hoxha në ditën e inaugurimit të pallatit të pionerëve Enver Hoxha me delegacionin e shqiptarëve në Argjentinës
Enver Hoxha në ditën e inaugurimit të pallatit të pionerëve në Tiranë, dhjetor 1957 Enver Hoxha me delegacionin e shqiptarëve në Argjentinës, maj 1958
Enver Hoxha midis kooperativistëve të Starovës Universiteti i Tiranës Inaugurimi i universitetit, shtator 1957
Enver Hoxha midis kooperativistëve të Starovës, Berat, tetor 1958 Universiteti i Tiranës Inaugurimi i universitetit, shtator 1957
Enver Hoxha në rafinerinë e naftës në Qytetin Stalin Enver Hoxha në ditën e inaugurimit të hidrocentralit "Karl Marks" Me rastin e 50 vjetorit të lindjes Enver Hoxha
Enver Hoxha në rafinerinë e naftës në Qytetin Stalin, dhjetor 1957 Enver Hoxha në ditën e inaugurimit të hidrocentralit "Karl Marks", janar 1958 Me rastin e 50 vjetorit të lindjes Enver Hoxha dekorohet me titullin "Hero i punës socialiste", 16.10.1958
Enver Hoxha me shokët Ramiz Alia dhe Rita Marko Enver Hoxha në mesin e shokëve dhe bashkëpunëtorëve të tij Enver Hoxha me punëtorët e koperativës së Gostimës
Enver Hoxha me shokët Ramiz Alia dhe Rita Marko Enver Hoxha në mesin e shokëve dhe bashkëpunëtorëve të tij Enver Hoxha me punëtorët e koperativës së Gostimës, Elbasan
Enver Hoxha në një fshat të Tiranës Enver Hoxha me fëmijët e tij Enver Hoxha me familjen e tij Enver Hoxha me W. Pieck
Enver Hoxha në një fshat të Tiranës Enver Hoxha me fëmijët e tij Enver Hoxha me familjen e tij Enver Hoxha me W. Pieck, kryetar i RD të Gjermanisë, Berlin, janar 1959
Enver Hoxha me V. Siroky Enver Hoxha në mesin e qytetarëve të Çekosllovakisë
Enver Hoxha me V. Siroky, kryeministër i Çekosllovakisë, Tiranë, qershor 1957 Enver Hoxha në mesin e qytetarëve të Çekosllovakisë, janar 1959
Enver Hoxha me G. Georgiu Dej Enver Hoxha me A. Yugov Enver Hoxha gjatë vizitës në RP të Kinës
Enver Hoxha me G. Georgiu Dej, se-kretar i përgjithshëm i Partisë Punëtore të Rumanisë, Beijing, shtator 1956 Enver Hoxha me A. Yugov, kryeministër i RP të Bullga-risë, gjatë vizitës së tij në Shqipëri, janar 1957 Enver Hoxha gjatë vizitës në RP të Kinës, shtator 1956
Enver Hoxha me Kim Il Sung, kryetar i RPD të Koresë Enver Hoxha duke folur në një miting me punëtorët e një fabrike në Leningrad
Enver Hoxha me Kim Il Sung, kryetar i RPD të Koresë, në aeroportin Pyongyang,
shtator 1956
Enver Hoxha duke folur në një miting me punëtorët e një fabrike në Leningrad, prill 1957
Enver Hoxha me F. Mu-nich
Enver Hoxha me Aidit
Enver Hoxha duke përcjellë paradën me rastin e 40 vjetorit të Revolucionit
Enver Hoxha me F. Mu-nich, kryeministër i RP të Hungarisë, janar 1959 Enver Hoxha me Aidit, kryetar i PK të Indonezisë, 1959 Enver Hoxha duke përcjellë paradën me rastin e
40 vjetorit të Revolucionit të Tetorit, nëntor 1957
Enver Hoxha me M. Thorez Enver Hoxha në zyrën e tij, 1960 Enver Hoxha duke folur në një miting
Enver Hoxha përshëndetë masat e popullit

Enver Hoxha me M. Thorez, sekretar i përgjithshëm i PK të Francës, nëntor 1959

Enver Hoxha në zyrën e tij, 1960 Enver Hoxha duke folur në një miting spontan në Berat, 1961 Enver Hoxha përshëndetë
masat e popullit me rastin e Kongresit të IV-të të PPSH-së
Enver Hoxha në mesin e delegatëve të Kongresit të IV-të të PPSH-së Enver Hoxha në mesin e malësoreve Enver Hoxha mban raportin e KQ në Kongresin e IV-të të PPSH-së
Enver Hoxha në mesin e delegatëve
të Kongresit të IV-të të PPSH-së
Enver Hoxha në mesin e malësoreve
të Koplikut të ardhura në Tiranë me rastin e Kongresit të IV-të, shkurt 1961
Enver Hoxha mban raportin e KQ
në Kongresin e IV-të të PPSH-së
Enver Hoxha me Gogo Nushin
Enver Hoxha me ushtarakët e bazës së Vlorës, 1961
Enver Hoxha në mesin e kooperativistëve të Pojanit
Enver Hoxha me Gogo Nushin Enver Hoxha me ushtarakët e bazës së Vlorës, 1961 Enver Hoxha në mesin e kooperativistëve të Pojanit, Korçë, maj 1960
Me rastin e 20 vjetorit të PPSH-së Nëntor 1961, Berat
Me rastin e 20 vjetorit të PPSH-së dhe 44 vjetorit të Revolucionit Socialist të Tetorit Nëntor 1961, Berat
Enver Hoxha në mesin e shkrimtarëve 1961 Në mesin e ushtarakëve
Enver Hoxha në mesin e shkrimtarëve
dhe artistëve, korrik 1961
1961 Në mesin e ushtarakëve me rastin e përvjetorit të çlirimit, Nëntor 1964
Me popullin e Peshkopisë Duke vënë lule para bustit të Ismail Qemalit Në mesin e veteranëve të luftës Duke peshkuar, 1959
Me popullin e Peshkopisë,
qershor 1960
Duke vënë lule para bustit të Ismail Qemalit, 28 Nëntor 1962 Në mesin e veteranëve të luftës për liri e pavarësi të atdheut Duke peshkuar, 1959
Çaste pushimi, 1962 Në malin e Dajtit, 1964
Çaste pushimi, 1962 Në malin e Dajtit, 1964
Në shkollën "Qemal Stafa", 1965 Në ceremoninë e batalionit "Fuat Babani" Në fabrikën e telave në Shkodër
Në shkollën "Qemal Stafa", 1965 Në ceremoninë e batalionit "Fuat Babani" të Devollit, gusht 1965 Në fabrikën e telave në Shkodër,
qershor 1964
Në mesin e ushtarakëve, janar 1966 Me rastin e stërvitjeve ushtarake Enver Hoxha, duke mbajtur raportin në Kongresin e 5-të të PPSH-së
Në mesin e ushtarakëve,
janar 1966
Me rastin e stërvitjeve ushtarake,
janar 1966
Enver Hoxha, duke mbajtur raportin në Kongresin e 5-të të PPSH-së, nëntor 1966
Në mesin e delegatëve të kongresit Në mesin e delegatëve të kongresit Enver Hoxha me nënën e tij Me nënën e heroit të popullit Asim Zeneli
Në mesin e delegatëve të kongresit Në mesin e delegatëve të kongresit Enver Hoxha me nënën e tij, Tiranë,
16 tetor 1966
Me nënën e heroit të popullit Asim Zeneli
Enver Hoxha në shtëpinë e tij të lindjes Me vëllaun e heroit të popullit
Enver Hoxha në shtëpinë e tij të lindjes Me vëllaun e heroit të popullit, Muzafer Asqeriu,
dhjetor 1966
Duke shëtitur nëpër rrugët e e qytetit ku është lindur Duke folur para popullit
Duke shëtitur nëpër rrugët e e qytetit ku është lindur Duke folur para popullit, qershor 1967
Takim me shoferët punonjës në rrugën nga Vlora për në Dhërmi Me punëtorët e metalurgjikut të Rubikut
Takim me shoferët punonjës në rrugën nga Vlora për në Dhërmi, shkurt 1968 Me punëtorët e metalurgjikut të Rubikut,
maj 1968
Në Shijak, shkurt 1967 Fier, qershor 1968 Vlorë, 1968
Në Shijak, shkurt 1967 Fier, qershor 1968 Vlorë, 1968
Në uzinën "Traktori" Në uzinën metalike në Gjirokastër
Në uzinën "Traktori", Tiranë, 1969 Në uzinën metalike në Gjirokastër, 1966
Në kombinatin e tekstilit në Korçë Me ndërtuesit e hidrocentralit Vau i Dejës Momente leximi
Në kombinatin e tekstilit në Korçë, 1970 Me ndërtuesit e hidrocentralit Vau
i Dejës, 1967
Momente leximi
Faksimile të shkruara të artikujve, tezave dhe shënimeve Faksimile të shkruara të artikujve, tezave dhe shënimeve Në Kongresin e 4-të të Frontit Demokratik Enver Hoxha me Myslim Pezën
Faksimile të shkruara të artikujve, tezave dhe shënimeve Faksimile të shkruara të artikujve, tezave dhe shënimeve Në Kongresin e 4-të të Frontit Demokratik, shtator 1967 Enver Hoxha me Myslim Pezën, me rastin e 25 vjetorit të Konferencës së Pezës, shtator 1967
Me kooperativistët e Kikësit Me kooperativistët e "Luftës së Vlorës" Në mesin e punërëve të kombinatit të tekstilit në Berat
Me kooperativistët e Kikësit,
maj 1970
Me kooperativistët e
"Luftës së Vlorës",
Llakatund, gusht 1970
Në mesin e punërëve të kombinatit
të tekstilit në Berat, 1969
Në mesin e vajzave kursante në Durrës Në mesin e punëtorëve në Korçë
Në mesin e vajzave kursante në Durrës, 1968 Në mesin e punëtorëve në Korçë, 1970
Takim me punonjësit e Vorës Bisedë me specialistët e kooperativës bujqësore të Petrelës
Takim me punonjësit e Vorës, 1970 Bisedë me specialistët e kooperativës bujqësore të Petrelës, 1971
Takim me veteranët e LANÇ-së Takim me popullin e rrethit të Dibrës të goditur nga tërmeti
Takim me veteranët e LANÇ-së, 1970 Takim me popullin e rrethit të Dibrës të goditur nga tërmeti, dhjetor 1970
Takim me popullin e rrethit të Dibrës të goditur nga tërmeti Takim me popullin e rrethit të Dibrës të goditur nga tërmeti Bisedë me specialistët e ndërtimit
Takim me popullin e rrethit të Dibrës të goditur nga tërmeti, dhjetor 1970 Takim me popullin e rrethit të Dibrës të goditur nga tërmeti, dhjetor 1970 Bisedë me specialistët e ndërtimit, 1967
Me shoferin e materialit ndërtimor Me rastin e 500 vjetorit të vdekjes së heroit kombëtar Gjergj Kastriotit - Skënderbeut Krujë, janar 1968 Krujë, janar 1968
Me shoferin e materialit ndërtimor, 1967 Me rastin e 500 vjetorit të vdekjes së heroit kombëtar Gjergj Kastriotit - Skënderbeut, Krujë, janar 1968 Krujë, janar 1968 Krujë, janar 1968
Pranë monumentit të Kuvendit të Lezhës Në sheshin Skënderbe me skulptorët e monumentit të heroit Duke folur para të rinjve ndërtues vullnetarë të hekurudhës Rrogozhinë-Fier
Pranë monumentit të Kuvendit
të Lezhës, janar 1968
Në sheshin Skënderbe me skulptorët
e monumentit të heroit, Tiranë,
janar 1968
Duke folur para të rinjve ndërtues vullnetarë
të hekurudhës Rrogozhinë-Fier,
Gradishtë, 28 qershor 1968
Në mesin e vullnetarëve të hekurudhës Në mesin e vullnetarëve të hekurudhës Në mesin e vullnetarëve të hekurudhës
Në mesin e vullnetarëve të hekurudhës, qershor 1968 Në mesin e vullnetarëve të hekurudhës, qershor 1968 Në mesin e vullnetarëve të hekurudhës, qershor 1968
Në mesin e vullnetarëve të hekurudhës Në mesin e vullnetarëve të hekurudhës Me trenin e parë nga Fieri për në Tiranë
Në mesin e vullnetarëve të hekurudhës, qershor 1968 Në mesin e vullnetarëve të hekurudhës,
qershor 1968
Me trenin e parë nga Fieri për në Tiranë
Korçë, nëntor 1972 Me restauratorët e rinj të Beratit Në shtëpinë e fëmijëve
Korçë, nëntor 1972 Me restauratorët e rinj të Beratit, shkurt 1969 Në shtëpinë e fëmijëve
"8 Nëntori", Tiranë,
nëntor 1969
Çast pushimi në rrugën nga Tirana për në Shkodër Me fëmijët e Vlorës
Çast pushimi në rrugën nga Tirana për në Shkodër,
qershor 1967
Me fëmijët e Vlorës, shkurt 1968
Bisedë rasti me ushtarët e Shëngjinit Në rrugët e Tiranës Në Llogora
Bisedë rasti me ushtarët e Shëngjinit,
gusht 1967
Në rrugët e Tiranës, maj 1970 Në Llogora, gusht 1969
Në Llogora Vlorë, 1969 Në Karaburun Natën nëpër rrugët e Gjirokastrës
Në Llogora, gusht 1969 Vlorë, 1969 Në Karaburun, janar 1972 Natën nëpër rrugët e Gjirokastrës,
maj 1969
Natën nëpër rrugët e Gjirokastrës Natën nëpër rrugët e Gjirokastrës Natën nëpër rrugët e Gjirokastrës
Natën nëpër rrugët e Gjirokastrës, maj 1969 Natën nëpër rrugët e Gjirokastrës,
maj 1969
Natën nëpër rrugët e Gjirokastrës, maj 1969
Duke vënë kurorë lulesh para bustit të heroit të popullit Dragobi, 31 maj 1970 Bisedë me fshatarët e Hasit
Duke vënë kurorë lulesh para bustit të heroit të popullit, Bajram Curri,
maj 1970
Dragobi, 31 maj 1970 Bisedë me fshatarët e Hasit, qershor 1970
Në Valbonë Në Valbonë Enver Hoxha flet para popullit të Pukës
Në Valbonë,
qershor 1970
Në Valbonë,
qershor 1970
Enver Hoxha flet para popullit të Pukës,
qershor 1970
Nga vizita në Shkodër Me familjarët e dëshmorëve
Nga vizita në Shkodër, qershor 1970 Me familjarët e dëshmorëve, tetor 1971
Me veteranët e Luftës Antifashiste Nacionalçlirimtare Me familjarët e dëshmorëve Me familjarët e dëshmorëve Enver Hoxha duke lexuar raportin
Me veteranët e Luftës Antifashiste Nacionalçlirimtare, tetor 1971 Me familjarët e dëshmorëve,
tetor 1971
Me familjarët e dëshmorëve,
tetor 1971
Enver Hoxha duke lexuar raportin në Kongresin e 6-të të PPSH-së, nëntor 1971
Gjatë zhvillimit të Kongresit të 6-të të PPSH-së Me delegatët e Kongresit Me delegatët e Kongresit Çorovodë, 27 nëntor 1971

Gjatë zhvillimit të Kongresit
të 6-të të PPSH-së

Me delegatët e Kongresit
të 6-të të PPSH-së
Me delegatët e Kongresit
të 6-të të PPSH-së
Çorovodë, 27 nëntor 1971
Pas vizitës në muzeun e rrethit të Skraparit Duke folur para popullit të Çorovodës Në uzinën e Poliçanit Me heroin e popullit Zylyftar Veleshnja
Pas vizitës në muzeun e rrethit të Skraparit Duke folur para popullit të Çorovodës, 1971 Në uzinën e Poliçanit, Skrapar Me heroin e popullit Zylyftar Veleshnja
Në uzinën e Poliçanit, Skrapar Në mesin e artistëve amatorë të Skraparit, 28 Nëntor 1971 Duke folur në Plenumin e Komitetit të Partisë së rrethit të Matit, shkurt 1972  
Në uzinën e Poliçanit, Skrapar Në mesin e artistëve amatorë të Skraparit,
28 Nëntor 1971
Duke folur në Plenumin e Komitetit të Partisë së rrethit të Matit, shkurt 1972
Bisedë me pjesëmarrës në Plenumin e Komitetit të rrethit të Matit Takim rastin në qytetin e Burrelit Bisedë me një pjesëmarrëse në Plenumin e Komitetit të rrethit të Matit Takim me pjesëmarrësit në koncertin "Yllkat e vogla të Partisë", 12 qershor 1972
Bisedë me pjesëmarrës në Plenumin e Komitetit të rrethit të Matit

Takim rastin në qytetin e Burrelit

Bisedë me një pjesëmarrëse në Plenumin e Komitetit të rrethit të Matit Takim me pjesëmarrësit në koncertin "Yllkat e vogla të Partisë", 12 qershor 1972
Korçë, gusht 1972 Bisedë me kooperativistet e kooperativës së Plasës, gusht 1972 Në fabrikën e qylymave në Korçë
Korçë, gusht 1972 Bisedë me kooperativistet e kooperativës së Plasës, gusht 1972 Në fabrikën e qylymave në Korçë
Me punëtoret e fabrikës së tekstilit, Korçë Bisedë me punonjësit Në ditën e themelimit të Akademisë së Shkencave të RPSH, me prof. Aleks Buda dhe prof. Eqrem Çabej, janar 1973
Me punëtoret e fabrikës së tekstilit, Korçë Bisedë me punonjësit Në ditën e themelimit të Akademisë së Shkencave të RPSH, me prof. Aleks Buda dhe prof. Eqrem Çabej, janar 1973
Në Kongresin e Ortografisë së Gjuhës Shqipe, nëntor 1972 Me profesorët Foto Çami, Kahreman Ylli dhe Luan Omari, janar 1973
Në Kongresin e Ortografisë së Gjuhës Shqipe, nëntor 1972 Me profesorët Foto Çami, Kahreman Ylli dhe Luan Omari, janar 1973
Me prof. Dhimitër Shuteriqi, dhjetor 1971 Me pjesëmarrësit e Kollokfiumit për Studime Ilire, shtator 1972
Me prof. Dhimitër Shuteriqi, dhjetor 1971 Me pjesëmarrësit e Kollokfiumit për Studime Ilire, shtator 1972
Çast pushimi, 1972 Me shkrimtarin Shefqet Musaraj Me shkrimtarin Dritëro Agollin
Çast pushimi, 1972 Me shkrimtarin Shefqet Musaraj Me shkrimtarin Dritëro Agollin
Në vizitë tek shkrimtari Ismail Kadare Takim me artistët profesionalë dhe amatorë që morën pjesë në Konceret e Majit, 1973
Në vizitë tek shkrimtari Ismail Kadare Takim me artistët profesionalë dhe amatorë që morën pjesë në Konceret e Majit, 1973
Takim me artistët profesionalë dhe amatorë që morën pjesë në Konceret e Majit, 1973 Me gazetarë dhe fotoreporterë Takim me pjesëmarrës të Festivalit Folklorik të Gjirokastrës, tetor 1973
Takim me artistët profesionalë dhe amatorë që morën pjesë në Konceret e Majit, 1973 Me gazetarë dhe fotoreporterë Takim me pjesëmarrës të Festivalit Folklorik të Gjirokastrës, tetor 1973
Takim me pjesëmarrës të Festivalit Folklorik të Gjirokastrës, tetor 1973 Takim me pjesëmarrës të Festivalit Folklorik të Gjirokastrës, tetor 1973 Takim me pjesëmarrës të Festivalit Folklorik të Gjirokastrës, tetor 1973
Takim me pjesëmarrës të Festivalit Folklorik të Gjirokastrës, tetor 1973 Takim me pjesëmarrës të Festivalit Folklorik të Gjirokastrës, tetor 1973 Takim me pjesëmarrës të Festivalit Folklorik të Gjirokastrës, tetor 1973
Takim me pjesëmarrës të Festivalit Folklorik të Gjirokastrës, tetor 1973 Takim me pjesëmarrës të Festivalit Folklorik të Gjirokastrës, tetor 1973 Tek lapidari i dëshmorëve në Shkodër, qershor 1973
Takim me pjesëmarrës të Festivalit Folklorik të Gjirokastrës, tetor 1973 Takim me pjesëmarrës të Festivalit Folklorik të Gjirokastrës, tetor 1973 Tek lapidari i dëshmorëve në Shkodër, qershor 1973
Në Vaun e Dejës Vizitë në muzeun historik të Shkodrës Në Kongresin e VII të BGSH, qershor 1973
Në Vaun e Dejës   Vizitë në muzeun historik të Shkodrës Në Kongresin e VII të BGSH, qershor 1973
Në mesin e delegateve të Kongresit të VII të BGSH Gjatë sesionit të Kongresit të VII të BGSH Gjatë sesionit të Kongresit të VII të BGSH
Në mesin e delegateve të Kongresit të VII të BGSH Gjatë sesionit të Kongresit të VII të BGSH Gjatë sesionit të Kongresit të VII të BGSH
Me shokët Adil Çarçani dhe Shefqet Peçi dhe bashkëshorten Nexhmije Çast pushimi në malin e Dajtit Duke shetitur në malin e Dajtit
Me shokët Adil Çarçani dhe Shefqet Peçi dhe bashkëshorten Nexhmije Çast pushimi në malin e Dajtit Duke shetitur në malin e Dajtit  
Urimet e përzemërta për ditëlindje, 16 tetor 1973 Dhjetor 1973 Në bibliotekën e shtëpisë Me vajzën Pranverën
Urimet e përzemërta për ditëlindje, 16 tetor 1973 Dhjetor 1973 Në bibliotekën e shtëpisë Me vajzën Pranverën
Tiranë, 1974 Bisedë me ushtarë Bisedë me ushtarë Bisedë me ushtarë
Tiranë, 1974 Bisedë me ushtarë Bisedë me ushtarë Bisedë me ushtarë
Duke parakaluar para ushtarakëve Duke biseduar me Çu Enlei, kryeministër të RP të Kinës, mars 1965 Me Kryeministrin e RD të Vietnamit, Pham Van Dong, tetor 1973
Duke parakaluar para ushtarakëve Duke biseduar me Çu Enlei, kryeministër të RP të Kinës,
mars 1965
Me Kryeministrin e RD të Vietnamit, Pham Van Dong, tetor 1973
Me Budant Omar, udhëheqësin e delegacionit qeveritar algjerian, nëntor 1969 Bisedë me Abu Djihad, lider të "Al Fatahut", gusht 1970 Një takim i përzemërt me Nguyen Hu Tho, drejtues i frontit çlirimtar të Vietnamit të Jugut, nëntor 1974
Me Budant Omar, udhëheqësin e delegacionit qeveritar algjerian, nëntor 1969 Bisedë me Abu Djihad, lider të "Al Fatahut", gusht 1970 Një takim i përzemërt me Nguyen Hu Tho, drejtues i frontit çlirimtar të Vietnamit të Jugut, nëntor 1974
Me Alois Mudileno Masengo, anëtar i qeverisë së Kongos, tetor 1970 Me delegacionin e miqve arabë, maj 1958 Me Nuhak Fumsavan, udhëheqës i delegacionit të Frontit Patriotik të Laosit, qershor 1973
Me Alois Mudileno Masengo, anëtar i qeverisë së Kongos,
tetor 1970
Me delegacionin e miqve arabë, maj 1958 Me Nuhak Fumsavan, udhëheqës i delegacionit të Frontit Patriotik të Laosit, qershor 1973
Në stadiumin "Qemal Stafa" me rastin e 30-vjetorit të çlirimit të Atdheut, tetor 1974 Në stadiumin "Qemal Stafa" me rastin e 30-vjetorit të çlirimit të Atdheut, tetor 1974 Uzinë në vitet e 70-a
Në stadiumin "Qemal Stafa" me rastin e 30-vjetorit të çlirimit të Atdheut, tetor 1974 Në stadiumin "Qemal Stafa" me rastin e 30-vjetorit të çlirimit të Atdheut, tetor 1974 Uzinë në vitet e 70-a
Fusha të punuara në vitet e 70-a Uzinë në vitet e 70-a Kantieri i Durrësit në vitet e 70-a
Fusha të punuara në vitet e 70-a Uzinë në vitet e 70-a Kantieri i Durrësit në vitet e 70-a
Ekspozita "Shqipëria sot" Ekspozita "Shqipëria sot" Në vizitë në ekspozitën "Shqipëria sot"
Ekspozita "Shqipëria sot" Ekspozita "Shqipëria sot" Në vizitë në ekspozitën "Shqipëria sot"  
Para lapidarit të heroit të popullit Reshit Çollaku Me nënat e dëshmorëve, 5 maj 1976
Para lapidarit të heroit të popullit
Reshit Çollaku
Me nënat e dëshmorëve, 5 Maj 1976
Me nënat e dëshmorëve, 5 maj 1976 Me nënën e heroit të popullit Vasil Laçi Homazhe te varrezat e dëshorëve, 5 maj 1976
Me nënat e dëshmorëve,
5 Maj 1976
Me nënën e heroit të popullit Vasil Laçi Homazhe te varrezat e dëshorëve,
5 Maj 1976
Një buqetë lulesh të freskëta, prill 1976 Në mesin e kooperativistëve të rrethit të Vlorës, prill 1976
Një buqetë lulesh të freskëta, prill 1976 Në mesin e kooperativistëve të rrethit të Vlorës, prill 1976
Në mesin e kooperativistëve të rrethit të Vlorës, prill 1976 Çaste pune në prag të Kongresit të VII të PPSH-së Duke folur në Kongresin e VII të PPSH-së, 1 nëntor 1976
Në mesin e kooperativistëve të rrethit të Vlorës, prill 1976 Çaste pune në prag të Kongresit të VII të PPSH-së Duke folur në Kongresin e VII të PPSH-së, 1 nëntor 1976
Me veteranët pjesëmarrës në Kongresin e VII të PPSH-së Në mesin e delegatëve të Kongresit të VII të PPSH-së Në mesin e delegatëve të Kongresit të VII të PPSH-së Në fjalën përmbyllëse të Kongresit të VII të PPSH-së
Me veteranët pjesëmarrës në Kongresin e VII të PPSH-së Në mesin e delegatëve të Kongresit të VII të PPSH-së Në mesin e delegatëve të Kongresit të VII të PPSH-së Në fjalën përmbyllëse të Kongresit të VII të PPSH-së
Me rastin e miratimit të Kushtetutës së Re të RPSSH, 28 dhjetor 1976 Me rastin e miratimit të Kushtetutës së Re të RPSSH, 28 dhjetor 1976 Me rastin e miratimit të Kushtetutës së Re të RPSSH, 28 dhjetor 1976
Me rastin e miratimit të Kushtetutës së Re të RPSSH, 28 dhjetor 1976 Me rastin e miratimit të Kushtetutës së Re të RPSSH, 28 dhjetor 1976 Me rastin e miratimit të Kushtetutës së Re të RPSSH, 28 dhjetor 1976
Me rastin e miratimit të Kushtetutës së Re të RPSSH, 28 dhjetor 1976 Në mesin e pionerëve në festën e Vitit të Ri, dhjetor 1977 Në mesin e pionerëve në festën e Vitit të Ri, dhjetor 1977
Me rastin e miratimit të Kushtetutës së Re të RPSSH, 28 dhjetor 1976 Në mesin e pionerëve në festën e Vitit të Ri,
dhjetor 1977
Në mesin e pionerëve në festën e Vitit të Ri, dhjetor 1977
Në mesin e pionerëve në festën e Vitit të Ri, dhjetor 1977
Në mesin e pionerëve në festën e Vitit të Ri, dhjetor 1977
Me nipërit dhe mbesat, 1977 Ju jeni të pavdekshme, motra! - Para shtatores së heroinave në Gjirokastër
Me nipërit dhe mbesat, 1977 Ju jeni të pavdekshme, motra! - Para shtatores së heroinave në Gjirokastër
Vizitë në një familje gjirokastrite, mars 1978 Kështu të paçim ngahera, të fortë e të ri! - Gjirokastër, mars 1978 Bisedë e rastit me furraxhiun Malo në Gjirokastër
Vizitë në një familje gjirokastrite, mars 1978 Kështu të paçim ngahera, të fortë e të ri! - Gjirokastër, mars 1978 Bisedë e rastit me furraxhiun Malo në Gjirokastër
Bisedë e rastit me furraxhiun Malo në Gjirokastër Një buqetë me lule për heronjtë e rilindjes kombëtare Takim me qytetarë Në kalanë e Gjirokastrës
Bisedë e rastit me furraxhiun Malo në Gjirokastër Një buqetë me lule për heronjtë e rilindjes kombëtare Takim me qytetarë Në kalanë e Gjirokastrës
Duke biseduar me popullin në sheshin në Mashkullorë, mars 1978 Duke biseduar me popullin në sheshin në Mashkullorë, mars 1978 Duke biseduar me popullin në sheshin në Mashkullorë, mars 1978
Duke biseduar me popullin në sheshin në Mashkullorë, mars 1978 Duke biseduar me popullin në sheshin në Mashkullorë, mars 1978 Duke biseduar me popullin në sheshin në Mashkullorë, mars 1978
Në miting me popullin e zonës së Dropullit, Grapsh, Mars 1978 Në mesin e kuadrove dhe kooperativistëve të Dropullit, mars 1978
Në miting me popullin e zonës së Dropullit, Grapsh,
mars 1978
Në mesin e kuadrove dhe kooperativistëve të Dropullit, mars 1978
Në mesin e kuadrove dhe kooperativistëve të Dropullit, mars 1978 Lukova Në Lukovë, me kooperativistë e kuadro, mars 1978
Në mesin e kuadrove dhe kooperativistëve të Dropullit, mars 1978 Lukova Në Lukovë, me kooperativistë e kuadro, mars 1978
Nëntor 1978 Çaste pune, 1978 Në mes të seancave të Plenumit të KQ të PPSH, 1977 Me rastin e ceremonisë së varrimi të eshtrave të patriotëve Naim e Abdyl Frashëri, qershor 1978
Nëntor 1978 Çaste pune, 1978 Në mes të seancave të Plenumit të KQ të PPSH, 1977 Me rastin e ceremonisë së varrimi të eshtrave të patriotëve Naim e Abdyl Frashëri,
qershor 1978
Me rastin e ceremonisë së varrimi të eshtrave të patriotëve Naim e Abdyl Frashëri, qershor 1978 Me patrioten Bije Vokshi Me patriotin Rexhep Duraku, babain e heroi të popullit Emin Duraku
Me rastin e ceremonisë së varrimi të eshtrave të patriotëve Naim e
Abdyl Frashëri,
qershor 1978
Me patrioten Bije Vokshi Me patriotin Rexhep Duraku, babain e heroi të popullit Emin Duraku
Me një grup patriotësh nga Kosova Me shqiptarë që jetojnë në vende të ndryshme të botës, 1963 Me shqiptarë që jetojnë në vende të ndryshme të botës, 1963
Me një grup patriotësh nga Kosova Me shqiptarë që jetojnë në vende të ndryshme të botës, 1963 Me shqiptarë që jetojnë në vende të ndryshme të botës, 1963
Me shqiptarë që jetojnë në vende të ndryshme të botës, 1963 Me Viktor Eftimiun, shkrimtar rumun me prejardhje shqiptare, 1975 Me Paskal Aleksin, kryetar i shoqatës patriotike "Shqipëria e Lirë", 1968
Me shqiptarë që jetojnë në vende të ndryshme të botës, 1963 Me Viktor Eftimiun, shkrimtar rumun me prejardhje shqiptare, 1975 Me Paskal Aleksin, kryetar i shoqatës patriotike "Shqipëria e Lirë", 1968
Me nipin e patriotit dhe shkencëtarit të madh Sami Frashërit, 1978 Faksimile të letrave në letërkëmbimin e shokut Enver Hoxha
Me nipin e patriotit dhe shkencëtarit të madh Sami Frashërit, 1978 Faksimile të letrave në letërkëmbimin e shokut Enver Hoxha
 
     
     
Duke nderuar pranë pllakës përkujtimore për heronjtë Çerçiz Topulli dhe Mustafa Qulli Në shtëpinë e veteranit Agush Gjergjevica, Korçë, gusht 1980 Takim me artistët pas shfaqjes, Korçë
Duke nderuar pranë pllakës përkujtimore për heronjtë Çerçiz Topulli dhe Mustafa Qulli Në shtëpinë e veteranit Agush Gjergjevica, Korçë, gusht 1980 Takim me artistët pas shfaqjes, Korçë
Me motrën e militantit komunist të Grupit të Korçës, Sotir Gurra Me shokun Miha Lako Me Polikseni Theohari Verë 1981
Me motrën e militantit komunist të Grupit të Korçës, Sotir Gurra Me shokun Miha Lako Me Polikseni Theohari Verë 1981
Me shokun Manush Myftiu, 1980 Me shokun Hekuran Isai, 1983 Duke peshkuar, 1981
Me shokun Manush Myftiu, 1980 Me shokun Hekuran Isai, 1983 Duke peshkuar, 1981
Duke medituar Vepra dhe libra të shkruara nga shoku Enver Hoxha Duke lexuar gazetën, shtator 1981
Duke medituar Vepra dhe libra të shkruara nga shoku Enver Hoxha Duke lexuar gazetën, shtator 1981
Në mbledhjen e Byrosë Politike të KQ të PPSH-së, 1981 Me shokët Ramiz Alia, Foto Çami e Sofokli Llazri
Në mbledhjen e Byrosë Politike të KQ të PPSH-së, 1981 Me shokët Ramiz Alia, Foto Çami e
Sofokli Llazri
Në ceremoninë me rastin e 40-vjetorit të PPSH-së Shoku Simon Stefani i vë shokut Enver Hoxha singlën e 40-vjetorit të PPSH-së
Në ceremoninë me rastin e 40-vjetorit të PPSH-së Shoku Simon Stefani i vë shokut Enver Hoxha singlën e 40-vjetorit të PPSH-së
Në ceremoninë me rastin e 40-vjetorit të PPSH-së Në ceremoninë me rastin e 40-vjetorit të PPSH-së
Në ceremoninë me rastin e 40-vjetorit të
PPSH-së
Në ceremoninë me rastin e 40-vjetorit të
PPSH-së
Në ceremoninë me rastin e 40-vjetorit të PPSH-së Në ceremoninë me rastin e 40-vjetorit të PPSH-së
Në ceremoninë me rastin e 40-vjetorit të
PPSH-së
Në ceremoninë me rastin e 40-vjetorit të
PPSH-së
Duke mbajtuir raportin në Kongresin e VIII të PPSH-së, 1 nëntor 1981 Në kryesinë e punimeve të Kongresit të VIII të PPSH-së Duke përcjellur diskutimet në Kongresin e VIII të PPSH-së
Duke mbajtuir raportin në Kongresin e VIII të PPSH-së,
1 nëntor 1981
Në kryesinë e punimeve të Kongresit të VIII të PPSH-së Duke përcjellur diskutimet në Kongresin e
VIII të PPSH-së
Në çastin e votimit për drejtuesit e e organeve të Partisë Me heroin e popullin Hekuran Pobrati Fjala përmbyllëse në Kongresin e VIII Duke kënduar internacionalen
Në çastin e votimit për drejtuesit e e organeve të Partisë Me heroin e popullin
Hekuran Pobrati
Fjala përmbyllëse në Kongresin e VIII Duke kënduar internacionalen
Në mesin e pionerëve në Kongresin e VIII Pas përfundimit të Kongresit të VIII Duke përshëndetur popullin pas përfundimit të Kongresit të VIII, 8 nëntor 1981 Miting me rastin e përfundimit të KOngresit të VIII të PPSH, 8 nëntor 1981
Në mesin e pionerëve në Kongresin e VIII Pas përfundimit të Kongresit të VIII Duke përshëndetur popullin pas përfundimit të Kongresit të VIII, 8 Nëntor 1981 Miting me rastin e përfundimit të KOngresit të VIII të PPSH,
8 Nëntor 1981
1 Maj 1980 Një buqetë me karanfila nga vëllezërit kosovarë me rastin e 75-vjetorit të lindjes së Shokut Enver, 1 Maj 1983
  1 Maj 1980 Një buqetë me karanfila nga vëllezërit kosovarë me rastin e 75-vjetorit të lindjes së Shokut Enver, 1 Maj 1983
Faksimile të shkresave të ndryshme lidhur me Kosovën Nëntor 1981
Faksimile të shkresave të ndryshme lidhur me Kosovën Nëntor 1981
Në Plenumin e II të KQ të PPSH-së, dhjetor 1981 Në Plenumin e II të KQ të PPSH-së, dhjetor 1981
Në Plenumin e II të KQ të PPSH-së, dhjetor 1981 Në Plenumin e II të KQ të PPSH-së,
dhjetor 1981
Duke u përgatitut për mble-dhjen e Bürosë Politike të KQ të PPSH, dhjetor 1981 Me rastin e inaugurimit të Muzeut Historik Kombëtar, tetor, 1981 Me rastin e inaugurimit të Muzeut Historik Kombëtar, tetor, 1981
Duke u përgatitut për mble-dhjen e Bürosë Politike të KQ të PPSH, dhjetor 1981 Me rastin e inaugurimit të Muzeut Historik Kombëtar, tetor, 1981 Me rastin e inaugurimit të Muzeut Historik Kombëtar, tetor, 1981
Bisedë me piktorë dhe skulptorë në Galerinë e Arteve Figurative, dhjetor 1981 Në Kongresin e IX tër Bashkimeve Profesionale të Shqipërisë, qershor 1982 Në Kongresin e IX tër Bashkimeve Profesionale të Shqipërisë
Bisedë me piktorë dhe skulptorë në Galerinë
e Arteve Figurative, dhjetor 1981
Në Kongresin e IX tër Bashkimeve Profesionale të Shqipërisë, qershor 1982 Në Kongresin e IX tër Bashkimeve Profesionale të Shqipërisë
Në Kongresin e VIII të Bashkimit të Rinisë së Punës të Shqipërisë, tetor 1982 Në Kongresin e VIII të Bashkimit të Rinisë së Punës të Shqipërisë Verë 1982
Në Kongresin e VIII të Bashkimit të Rinisë
së Punës të Shqipërisë, tetor 1982
Në Kongresin e VIII të Bashkimit të Rinisë së Punës të Shqipërisë Verë 1982
Me nipërit në krah me mbesën Një mbesë i fshinë këpucët
Me nipërit në krah me mbesën Një mbesë i fshinë këpucët
Në mesin e fëmijëve dhe nipërve e mbesave Bisedë me shokët nga Zenlanda e Re Me shokun Zhoao Amazona, sekretar i parë i KQ të PK të Brazilit dhe me D. Arruda, lider i PK të Brazilit
Në mesin e fëmijëve dhe
nipërve e mbesave
Bisedë me shokët nga Zenlanda e Re Me shokun Zhoao Amazona, sekretar i parë
i KQ të PK të Brazilit dhe me D. Arruda, lider i PK të Brazilit
Në mesin e një grupi revolucionarësh të huaj në Tiranë Nga një tubim revolucionarësh në Portugali
Në mesin e një grupi revolucionarësh të
huaj në Tiranë
Nga një tubim revolucionarësh në Portugali
Me Rafael Echeverria, sekretar i parë i KQ të PK të Ekuadorit Me Ernst Aust, kryetar i PK të Gjermanisë (marksiste-leniniste) Me Saturnino Paredes Macedo, sekretar i përgjithshëm i PK të Perusë (marksiste-leniniste)
Me Rafael Echeverria, sekretar i parë i KQ të PK të Ekuadorit Me Ernst Aust, kryetar i PK të Gjermanisë (marksiste-leniniste) Me Saturnino Paredes Macedo, sekretar i përgjithshëm i PK të Perusë (marksiste-leniniste)
Me Klaus Riis Klausen, sekretar i parë i PK të Danimarkës (marksiste-leniniste) Libra dhe vepra të shokut Enver Hoxha të përkthyera në gjuhë të ndryshme botërore Me Ramiz Alinë Tek varrezat e dëshmorëve, 28 nëntor 1982
Me Klaus Riis Klausen, sekretar i parë i PK të Danimarkës
(marksiste-leniniste)
Libra dhe vepra të shokut Enver Hoxha të përkthyera në gjuhë të ndryshme botërore Me Ramiz Alinë Tek varrezat e dëshmorëve,
28 Nëntor 1982
Tek varrezat e dëshmorëve, 28 nëntor 1982 10 korrik 1983 Me rastin e 40-vjetorit të themelimit të Ushtrisë Popullore, 10 korrik 1983 Me rastin e 40-vjetorit të themelimit të Ushtrisë Popullore, 10 korrik 1983
Tek varrezat e dëshmorëve,
28 Nëntor 1982
10 Korrik 1983 Me rastin e 40-vjetorit
të themelimit të
Ushtrisë Popullore,
10 Korrik 1983
Me rastin e 40-vjetorit të themelimit
të Ushtrisë Popullore, 10 Korrik 1983
Në mesin e veteranëve të Luftës Nacionalçlirimtare dhe kuadrove të Ushtrisë Popullore Në stadiumin "Qemal Srafa" e rastin e 40-vjetorit të themelimit të Ushtrisë Popullore, korrik 1983 Ramiz Alia duke ia dorëzuar urimin e KQ të PPSH-së me rastin e 75-vjetorit të lindjes, 16 tetor 1983
Në mesin e veteranëve të Luftës Nacionalçlirimtare
dhe kuadrove të Ushtrisë Popullore
Në stadiumin "Qemal Srafa" e rastin e 40-vjetorit të themelimit të Ushtrisë Popullore, Korrik 1983 Ramiz Alia duke ia dorëzuar urimin e KQ të PPSH-së me rastin e 75-vjetorit të lindjes,
16 tetor 1983
1983 Me punëtorët që kishin ardhur për t'i uruar ditëlindjen e 75 Me punëtorët që kishin ardhur për t'i uruar ditëlindjen e 75
1983 Me punëtorët që kishin ardhur
për t'i uruar ditëlindjen e 75
Me punëtorët që kishin ardhur për t'i uruar ditëlindjen e 75
Me punëtorët që kishin ardhur për t'i uruar ditëlindjen e 75 16 tetor 1983
Me punëtorët që kishin ardhur për t'i uruar ditëlindjen e 75 16 tetor 1983
Në mesin e shokëve dhe bashkëpunëtorëve që kishin ardhur për t'i uruar 75-vjetorin e lindjes Në mesin e shokëve dhe bashkëpunëtorëve që kishin ardhur për t'i uruar 75-vjetorin e lindjes
Në mesin e shokëve dhe bashkëpunëtorëve që kishin ardhur
për t'i uruar 75-vjetorin e lindjes
Në mesin e shokëve dhe bashkëpunëtorëve që kishin ardhur për t'i uruar 75-vjetorin e lindjes
Në mesin e shokëve dhe bashkëpunëtorëve që kishin ardhur për t'i uruar 75-vjetorin e lindjes 16 tetor 1983 Urimet e organizatave të masave me rastin e 75-vjetorit të lindjes
Në mesin e shokëve dhe bashkëpunëtorëve që kishin ardhur për t'i uruar 75-vjetorin e lindjes 16 tetor 1983 Urimet e organizatave të masave
me rastin e 75-vjetorit të lindjes
Urimet e organizatave të masave me rastin e 75-vjetorit të lindjes Urimet e organizatave të masave me rastin e 75-vjetorit të lindjes Në Kongresin e Lidhjes së Shkrimtarëve dhe artistëve të Shqipërisë, prill 1984
Urimet e organizatave të masave me rastin e 75-vjetorit të lindjes Urimet e organizatave të masave me rastin e 75-vjetorit të lindjes Në Kongresin e Lidhjes së Shkrimtarëve dhe artistëve të Shqipërisë, prill 1984
Në koncertin e Majit 1984 Në Kongresin e Lidhjes së Shkrimtarëve dhe artistëve të Shqipërisë, prill 1984 Në koncertin e Majit 1984
Në koncertin e Majit 1984 Në Kongresin e Lidhjes së Shkrimtarëve dhe artistëve të Shqipërisë, prill 1984 Në koncertin e Majit 1984
Me Ramiz Alinë në Drilon, verë 1984 Me rastin e 40-vjetorit të çlirimit të Atdheut, 28 nëntor 1984 Me rastin e 40-vjetorit të çlirimit të Atdheut, 28 nëntor 1984
Me Ramiz Alinë në Drilon,
verë 1984
Me rastin e 40-vjetorit të çlirimit të Atdheut,
28 Nëntor 1984
Me rastin e 40-vjetorit të çlirimit të Atdheut, 28 Nëntor 1984
Me rastin e 40-vjetorit të çlirimit të Atdheut, 28 nëntor 1984 Parada ushtarake m e rastin e 40-vjetorit të çlirimit të Atdheut, 28 nëntor 1984 Parada ushtarake m e rastin e 40-vjetorit të çlirimit të Atdheut, 28 nëntor 1984
Me rastin e 40-vjetorit të çlirimit të Atdheut,
28 Nëntor 1984
Parada ushtarake m e rastin e 40-vjetorit të çlirimit të Atdheut,
28 Nëntor 1984
Parada ushtarake m e rastin e 40-vjetorit të çlirimit të Atdheut,
28 Nëntor 1984
Nëntor 1984 Në punimet e Kuvendit Popullor, dhjetor 1984 Në mesin e shokëve dhe bashkëluftëtarëve, janar 1985
Nëntor 1984 Në punimet e Kuvendit Popullor,
dhjetor 1984
Në mesin e shokëve dhe bashkëluftëtarëve, janar 1985
Janar 1985 Çaste pune Me motrat Sanijen dhe Haxhën
Janar 1985 Çaste pune Me motrat Sanijen dhe Haxhën
Me djalin Ilirin dhe nipin e porsalindur Me djalin Sokolin Me një mbesë të tij
Me djalin Ilirin dhe nipin e porsalindur Me djalin Sokolin Me një mbesë të tij
6 prill 1985
6 prill 1985  
Ta mbani këtë pushkë përherë të gatshme për mbrojtjen e Atdherut tonë të shtrenjtë 10 korrik 1946 Fillimi i punimeve të hekurudhës së parë në Shqipëri, maj 1947
  Ta mbani këtë pushkë përherë të gatshme për mbrojtjen e Atdherut tonë të shtrenjtë
10 Korrik 1946
Fillimi i punimeve të hekurudhës së parë në Shqipëri, maj 1947
Armata e madhe e luftëtarëve të rinj të socializmit para Komandantit të tyre të dashur Në krahët e njeriut më të shtrenjtë, Kuq, korrik 1947 Do këndoj të heq një valle për Partinë famëmadhe
Armata e madhe e luftëtarëve të rinj të socializmit para Komandantit të tyre të dashur Në krahët e njeriut më të shtrenjtë, Kuq, korrik 1947 Do këndoj të heq një valle për Partinë famëmadhe
Inaugurimi i hekurudhës Tiranë - Durrës, 23 shkurt 1949 Në Kongresin e Parë të Kooperativave, shkurt 1949 Konferenca e Parë Nacionale e Sulmuesve dhe e Novatorëve, mars 1951
Inaugurimi i hekurudhës Tiranë - Durrës, 23 shkurt 1949 Në Kongresin e Parë të Kooperativave, shkurt 1949 Konferenca e Parë Nacionale e Sulmuesve dhe e Novatorëve, mars 1951
Në inaugurimin e instituteve të larta, 20 nëntor 1951 Inaugurimi i punimeve për ndërtimin e hidrocentralit mbi lumin Mat, janar 1952 Në Kongresin e II të PPSH-së me Mehmet Shehun
Në inaugurimin e instituteve të larta, 20 nëntor 1951 Inaugurimi i punimeve për ndërtimin e hidrocentralit mbi lumin Mat, janar 1952 Në Kongresin e II të PPSH-së me Mehmet Shehun
Vizitë në Burrel, shtator 1952 Burrel, shtator 1952 Në punimet e Rrugës së Dritës, 1952
Vizitë në Burrel, shtator 1952 Burrel, shtator 1952 Në punimet e Rrugës së Dritës, 1952
Inaugurimi i Kinostudios, korrik 1952 9 mars 1953 Duke mbajtur raportin e KQ në Kongresin e III të PPSH-së, 25 maj 1956
Inaugurimi i Kinostudios, korrik 1952 9 mars 1953 Duke mbajtur raportin e KQ në Kongresin
e III të PPSH-së, 25 maj 1956
Inaugurimi i hidrocentralit "Karl Marks", janar 1958 Inaugurimi i kanalit të Çukës, qershor 1959 Vlorë 1962
Inaugurimi i hidrocentralit "Karl Marks",
janar 1958
Inaugurimi i kanalit të Çukës, qershor 1959 Vlorë 1962
Në gjimnazin "Qemal Stafa", 1965 Fjala e 6 shkurtit ishte një flakë e madhe, që ndezi gjithë zemrat e mendjet e popullit tonë
Në gjimnazin "Qemal Stafa", 1965 Fjala e 6 shkurtit ishte një flakë e madhe, që ndezi gjithë zemrat e mendjet e popullit tonë
1 maj 1967 Me ty tërë jetën! Këto shami të kuqe janë zemrat tona, qershor 1967
1 Maj 1967 Me ty tërë jetën! Këto shami të kuqe janë zemrat tona, qershor 1967
Në kooperativën bujqësore të Laknasit, qeshor 1967 Në Vaun e Dejës, shtator 1967 Lezhë, Trashan, shtator 1967
Në kooperativën bujqësore të Laknasit, qeshor 1967 Në Vaun e Dejës, shtator 1967 Lezhë, Trashan, shtator 1967
Birit të tyre ata i thanë: "Shqiptarin nuk e ka nxjerrë lokja prej barkut por hyta prej çarkut". Duke folur në 50-vjetorin e shkollës "Raqi Qirinxhi", nëntor 1967 Yllka, ju jeni vetë e ardhmja!
Birit të tyre ata i thanë: "Shqiptarin nuk e ka nxjerrë lokja prej barkut por hyta prej çarkut". Duke folur në 50-vjetorin e shkollës "Raqi Qirinxhi",
nëntor 1967
Yllka, ju jeni vetë e ardhmja!
Korçë, nëntor 1957 Në rrugicat e lagjes ku u themelua Partia, Tiranë, nëntor 1967 Streghëz, moj strehëz, ti ishe selia e parë e KQ të Partisë...
Korçë, nëntor 1957 Në rrugicat e lagjes ku u themelua Partia, Tiranë, nëntor 1967 Streghëz, moj strehëz, ti ishe selia e parë e KQ të Partisë...
Në Kongresin e VI të BGSH, nëntor 1967 Në postën kufitare të Bllatës-Dibër, 1967 Kongresi i V i BRPSH, qershor 1968
Në Kongresin e VI të BGSH, nëntor 1967 Në postën kufitare të Bllatës-Dibër, 1967 Kongresi i V i BRPSH, qershor 1968
Takim i paharruar në Shkollën e Ministrisë së Punëve të Brendshme Në trenin që kaloi në hekurudhën e porsainauguruar
Takim i paharruar në Shkollën e Ministrisë
së Punëve të Brendshme
Në trenin që kaloi në hekurudhën e porsainauguruar  
Në Aktivin kombëtar për kooperimin dhe revolucionin tekniko-shkencor, Tiranë, shkurt 1969 Me gurëskalitësit e vegjël, Berat, shkurt 1969 Në Ninësh të Mallakastrës në ditët e tërmetit, prill 1969
Në Aktivin kombëtar për kooperimin dhe revolucionin tekniko-shkencor, Tiranë, shkurt 1969 Me gurëskalitësit e vegjël,
Berat, shkurt 1969
Në Ninësh të Mallakastrës në ditët e tërmetit, prill 1969
25-vjetori i Kongresit të Përmetit, Përmet, maj 1969 Gëzuar festën, vëllezër e motra! Në shtëpinë e fëmijës "8 Nëntori" në Tiranë, nëntor 1969
25-vjetori i Kongresit të Përmetit,
Përmet, maj 1969
Gëzuar festën, vëllezër e motra! Në shtëpinë e fëmijës "8 Nëntori" në Tiranë, nëntor 1969
Në Shqipërinë socialiste s'ka jetimë, se ngroh kudo dashuria e Partisë! Nga ceremonia e dekorimit të Mihal Durit "Hero i popullit", nëntor 1969 Në Vaun e Dejës , 1970
Në Shqipërinë socialiste s'ka jetimë, se ngroh kudo dashuria e Partisë! Nga ceremonia e dekorimit të Mihal Durit "Hero i popullit", nëntor 1969 Në Vaun e Dejës , 1970
Pukë 1970 Tropojë, maj 1970
Pukë 1970 Tropojë, maj 1970
Tropojë, maj 1970 Tropojë, maj 1970
Tropojë, maj 1970 Tropojë, maj 1970
Në 25-vjetorin e themelimit të Shkollës së Lartë të Partisë "V.I. Lenin", 8 nëntor 1970 Me punëtorët e qelqit në Kavajë, prill 1971
  Në 25-vjetorin e themelimit të Shkollës së Lartë të Partisë "V.I. Lenin", 8 Nëntor 1970 Me punëtorët e qelqit në Kavajë, prill 1971
Me pjesëtarë të familjeve që ishin baza të Luftës Nacionalçlirimtare, prill 1971 Duke mbajtur raportin e KQ të PPSH-së në Kongresin e VI të PPSH-së, 8 nëntor 1971 Takim me pilotët , dhjetor 1971
Me pjesëtarë të familjeve që ishin baza
të Luftës Nacionalçlirimtare, prill 1971
Duke mbajtur raportin e KQ të PPSH-së në Kongresin e VI të PPSH-së, 8 Nëntor 1971 Takim me pilotët , dhjetor 1971
Çorovodë, 28-29 nëntor 1972
Çorovodë, 28-29 Nëntor 1972
Midis anëtarëve të plenumit të Komitetit të Partisë së rrethit të Matit, shkurt 1972 Në kongresin e VII të BPSH, 8 maj 1972
Midis anëtarëve të plenumit të Komitetit të Partisë së rrethit të Matit,
shkurt 1972
Në kongresin e VII të BPSH, 8 maj 1972
Vlorë, nëntor 1972 Ta ngremë lart flamurin e Ismail Qemalit, Vlorë, nëntor 1972 Kombinati metalurgjik, Elbasan
Vlorë, nëntor 1972 Ta ngremë lart flamurin e Ismail Qemalit, Vlorë, nëntor 1972 Kombinati metalurgjik, Elbasan
Në Kombinatin metalurgjik, Elbasan, maj 1972 Një këngë me çifteli për ujin e kristaltë që gurgulloi në çezmat e Koplikut, qershor 1973 Duke përgatitur mesazhin drejtuar Konferencës III të Veteranëve, mars 1974
Në Kombinatin metalurgjik, Elbasan, maj 1972 Një këngë me çifteli për ujin e kristaltë që gurgulloi në çezmat e Koplikut, qershor 1973 Duke përgatitur mesazhin drejtuar Konferencës III të Veteranëve, mars 1974
Në Uzinën "Traktori", prill 1974 Me punëtorët e Uzinës "Traktori", Tiranë, prill 1974 Duke votuar për deputetët e Kuvendit Popullor, Tiranë, tetor 1974 Takim me zgjedhësit, Tiranë, 3 tetor 1974
Në Uzinën "Traktori", prill 1974 Me punëtorët e Uzinës "Traktori", Tiranë, prill 1974 Duke votuar për deputetët e Kuvendit Popullor, Tiranë, tetor 1974 Takim me zgjedhësit, Tiranë, 3 tetor 1974
Duke vizituar ekspozitën "Shqipëria sot", Tiranë 1975 Me rastin e themelimit të Akademisë së Shkencave me frof. Eqrem Çabej dhe prof. Aleks Buda, janar 1973 Takim me artistët, Tiranë, nëntor 1975
Duke vizituar ekspozitën "Shqipëria sot", Tiranë 1975 Me rastin e themelimit të Akademisë së Shkencave me frof. Eqrem Çabej dhe prof. Aleks Buda, janar 1973 Takim me artistët, Tiranë, nëntor 1975
Giza e parë shqiptare Mbi gizën e parë të markës shqiptare ne skalitëm fjalën "PARTI", prill 1976 Lavdi atyre që ranë për atdheun, për lirinë e socializmin, Tiranë, 5 maj 1976
Giza e parë shqiptare Mbi gizën e parë të markës shqiptare ne skalitëm fjalën "PARTI", prill 1976 Lavdi atyre që ranë për atdheun, për lirinë e socializmin, Tiranë, 5 Maj 1976
Duke mbajtur raportin e e KQ në Kongresin e VII të PPSH, 1 nëntor 1976 Kongresi i VII i PPSH-së, 1 nëntor 1976
Duke mbajtur raportin e e KQ në Kongresin e VII të PPSH, 1 nëntor 1976 Kongresi i VII i PPSH-së, 1 nëntor 1976
Në shtëpinë e Partisë, nëntor 1976 Në mesin e delegatëve të Kongresit të VII të PPSH-së, 1 nëntor 1976
Në shtëpinë e Partisë, nëntor 1976 Në mesin e delegatëve të Kongresit
të VII të PPSH-së, 1 nëntor 1976
Midis delegacioneve të partive marksiste-leniniste që morën pjesë në Kongresin e VII të PPSH-së, nëntor 1976 Me rastin e miratimit të Kushtetutës së Re të RPS të Shqipërisë, 28 dhjetor 1976
Midis delegacioneve të partive marksiste-leniniste që morën
pjesë në Kongresin e VII të PPSH-së, nëntor 1976
Me rastin e miratimit të Kushtetutës së Re të RPS të Shqipërisë, 28 dhjetor 1976
Në Kongresin e VII të BRPSH Në paradën e 1 Majit
Në Kongresin e VII të BRPSH Në paradën e 1 Majit Fund dhjetori 1977 duke festuar Vitin e Ri me yllkat e fatosat e Shqipërisë
Gjirokastër, mars 78 Në muzeun e armëve në Gjirokastër, mars 1978 Nga takimi me kuadrot e rrethit të Gjirokastrës, mars 1978
Gjirokastër, mars 78 Në muzeun e armëve në Gjirokastër,
mars 1978
Nga takimi me kuadrot e rrethit të Gjirokastrës, mars 1978
Para bustit të Çerçiz Topullit, 1978 Para kooperativistëve të Kooperativës bujqësore të Grapshit, mars 1978
Para bustit të Çerçiz Topullit, 1978 Para kooperativistëve të Kooperativës bujqësore të Grapshit, mars 1978  
Në bankën e shkollës me Sokrat Kutrën Me banorët në rrugët e Gjirokastrës, mars 1978
Në bankën e shkollës me Sokrat Kutrën Me banorët në rrugët e Gjirokastrës, mars 1978
Sarandë, mars 1978 Duke vallëzuar me fatosët e Sarandës, mars 1978
Sarandë, mars 1978 Duke vallëzuar me fatosët e Sarandës, mars 1978
Në Kongresin e VIII të BGSH, Durrës, qershor 1978
Lukovë, 1978 Në Kongresin e VIII të BGSH, Durrës, qershor 1978
100-vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, qershor 1978 Ceremonia e varrimit të eshtrave të Abdyl Frashërit dhe Naim Frashërit, Tiranë, qershor 1978
100-vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, qershor 1978 Ceremonia e varrimit të eshtrave të Abdyl Frashërit dhe Naim Frashërit, Tiranë, qershor 1978
Me rastin e ceremonisë së varrimit të eshtarave të vëllezërve Frashëri, Tiranë, qershor 1978
Me rastin e ceremonisë së varrimit të eshtarave të vëllezërve Frashëri, Tiranë, qershor 1978
Në nderim të vëllezërve Frashëri Në 35-vjetorin e themelimit të Ushtrisë sonë Ppullore, mbrojtëse besnike e Atdheut dhe fitoreve të revolucionit, korrik 1978
Në nderim të vëllezërve Frashëri Në 35-vjetorin e themelimit të Ushtrisë sonë Ppullore, mbrojtëse besnike e Atdheut dhe fitoreve të revolucionit, korrik 1978
Me rastin e 35 vjetorit të Ushtrisë sonë Popullore, korrik 1978 Me rastin e 35 vjetorit të Ushtrisë sonë Popullore, korrik 1978
Me rastin e 35 vjetorit të Ushtrisë sonë Popullore, korrik 1978 Me rastin e 35 vjetorit të Ushtrisë sonë Popullore, korrik 1978
Një kujtim i shtrenjtë me themeluesin dhe Komandantin e Përgjithshëm të Ushtrisë sonë Popullore, korrik 1978 Në Drilon
Një kujtim i shtrenjtë me themeluesin dhe Komandantin e Përgjithshëm të Ushtrisë sonë Popullore, korrik 1978 Në Drilon
Grapsh, mars 1978 1982 Duke puthur flamurin me rastin e 40-vjetorit të themelimit të Ushtrisë Popullore
Grapsh, mars 1978 1982 Duke puthur flamurin me rastin e 40-vjetorit të themelimit të Ushtrisë Popullore
Bisedë me Ramiz Alinë
    Bisedë me Ramiz Alinë
Çaste pune Duke u përgatitur për mbledhjen e Byrosë Politike
Çaste pune Duke u përgatitur për mbledhjen e Byrosë Politike
Çe Gevara në bisedë me një delegacion shqiptar Tropojë, 1970
Çe Gevara në bisedë me një delegacion shqiptar Tropojë, 1970
Me Stalinin, korrik 1947
Me Stalinin, korrik 1947  
Duke folur në Mbledhjen e 81 partive komuniste në Moske 1961
  Duke folur në Mbledhjen e 81 partive komuniste
në Moske 1961
 

 

Kthehu lart

 

 

Letrat e lexuesve
E re Arkivi E re