EditTestamenti2
klieshe
 
Faqja Kryesore Jetëshkrimi Fotoalbumi Librat Kontakti

 

kthehu në fillim

back  

 Veprimtaria revolucionare

 

Me Elmaz Konjarin, 1927 Me shokë në Korçë, më 1927 Bashkë me studentë, mars 1928
Me Elmaz Konjarin, 1927 Me shokë në Korçë, më 1927 Bashkë me studentë, mars 1928
Dyqani e Koci Bakos në Korçë Korçë 1930 Liceu në Korcë Para bibliotekës në Korçë, 1930
Dyqani e Koci Bakos në Korçë Korçë 1930 Liceu në Korçë Para bibliotekës në Korçë, 1930
Bashkë me studentë më 1930 Më 1930 Enver Hoxha me Abaz Xhomo,
Bashkë me studentë më 1930 Më 1930 Enver Hoxha me Abaz Xhomo,
në Montpellier 1933
Enver Hoxha me studentë, në Montpellier më 1933 Qyteti Montpellier Enver Hoxha me shokë në Lunxhëri
Enver Hoxha me studentë,
në Montpellier më 1933
Qyteti Montpellier Enver Hoxha me shokë
në Lunxhëri
Me motrën Sanije, 1933 Me një student Me një bashkëvendas në Antwerp Si student në Montpellier, 1933
Me motrën Sanije, 1933 Me një student Me një bashkëvendas në Antwerp Si student në Montpellier, 1933
Universiteti në Bruksel Regjistrim në universitet, Bruksel Faksimili për ndërpritjen e bursës,1934
Universiteti në Bruksel Regjistrim në universitet, Bruksel Faksimili për ndërpritjen
e bursës, 1934
Protestë e punëtorëve në Paris Ali Kelmendi Me Emin Shtinon dhe Masar Topullin Në një ceremoni mortore në Shkodër, shtator 1936
Protestë e punëtorëve në Paris Ali Kelmendi Me Emin Shtinon dhe Masar Topullin Në një ceremoni mortore në Shkodër,
shtator 1936
Duke folur para popullit të Shkodrës më 1936 Faksimil i gazetës "Demokrati" Me nipin dhe Fahrijen në Bari Enver Hoxha, 1937
Duke folur para popullit të Shkodrës
më 1936
Faksimil i gazetës "Demokrati" Me nipin dhe Fahrijen në Bari Enver Hoxha, 1937
Dimër 1937-1938 Pilo Peristeri Me anëtarë të shoqatës "Puna", Korçë Si mësues në Korçë
Dimër 1937-1938 Pilo Peristeri Me anëtarë të shoqatës "Puna", Korçë Si mësues në Korçë
Me mësues dhe nxënës në Liceun e Korçës Pazari në Korçë
Me mësues dhe nxënës në Liceun e Korçës Pazari në Korçë

 

 

Letrat e lexuesve
E re Arkivi E re