EditTestamenti2
klieshe
 
Faqja Kryesore Jetëshkrimi Fotoalbumi Librat Kontakti

 

kthehu në fillim

back  

 Të rinisë

Ne Lice më 1923-24 Bashkë me nxënës dhe mësues 1924 Hysen Hoxha, xhaxhai i Enver Hoxhës Ismail Qemali
Ne Lice më 1923-24 Bashkë me nxënës dhe mësues 1924 Hysen Hoxha,
xhaxhai i Enver Hoxhës
Ismail Qemali
Pjesëmarrësit e mbledhjes së Pavarësisë në Vlorë 1912 Çeta e Gjirokastrës, 1912
Pjesëmarrësit e mbledhjes së Pavarësisë në Vlorë 1912 Çeta e Gjirokastrës, 1912
Bashkë me nxënës dhe mësues më 1924 Me grupin teatror Studenti Enver Hoxha me familjen, më 1926
Bashkë me nxënës dhe mësues më 1924 Me grupin teatror Studenti Enver Hoxha me familjen, më 1926
Si nxënës 1926-1927 Më 1926 Si nxënës, më 18.06.1927
Si nxënës 1926-1927 Më 1926 Si nxënës, më 18.06.1927
Si student i filozofisë në Liceun e Korçës, më 1928 Viti i parë i studimeve në Lice të Korçës Më 1928 Enver Hoxha me familjen në Gjirokastër, më 1933
Si student i filozofisë në Liceun e Korçës, më 1928 Viti i parë i studimeve në Lice të Korçës Më 1928 Enver Hoxha me familjen në Gjirokastër, më 1933

 

 

Letrat e lexuesve
E re Arkivi E re