EditTestamenti2
klieshe
 
Faqja Kryesore Jetëshkrimi Fotoalbumi Librat Kontakti

 

kthehu në fillim

back  

 Të fëmijërisë

Gjyle Hoxha, Nëna e Enver Hoxhës Halil Hoxha, Babai i Enver Hoxhës Gjirokastra Gjirokastra
Gjyle Hoxha,
Nëna e Enver Hoxhës
Halil Hoxha,
Babai i Enver Hoxhës
Gjirokastra Gjirokastra
Shtëpia e lindjes së Enver Hoxhës Dhoma e lindjes së Enver Hoxhës Nxënës dhe mësues 1924
Shtëpia e lindjes së Enver Hoxhës Dhoma e lindjes së Enver Hoxhës Nxënës dhe mësues 1924
Enver Hoxha me nxënësit dhe mësuesit e shkollës Enver Hoxha si nxënës në shkollën Drita Shkolla Drita më 1920
Enver Hoxha me nxënësit dhe mësuesit e shkollës Enver Hoxha si nxënës në shkollën Drita Shkolla Drita më 1920
Nga ditari i shkollës
Nga ditari i shkollës
Shtëpia e lindjës Dhoma e pritjes Gjirokastra
Shtëpia e lindjës Dhoma e pritjes Gjirokastra

 

 

Letrat e lexuesve
E re Arkivi E re